Underskattat...

Att få vakna av sig själv, utan att klockan ringer är så underskattat. Jag får göra det en gång var tredje palmsöndag, varav en gång va i morse (trots att det inte är palmsöndag, bara en helt vanlig söndag) tack vare den extra timmen vi fick i natt. How I lööve it!

Nu ska jag göra frukost till två småtjejer (Mollykusinen sover över) o fortsätta njuta av en helskön morgon. Snart jobb....



Halovin...

I morse steg jag upp först av alla och gjorde mig i ordning för jobbet o åt frulle i all min ensamhet (vilket I like a lot), sen var det jobb för hela slanten och efter det snabbt hem för att åka till Stina, Matte och Didden på Halloweenfest/middag. Trött som en gnu (om de nu är trötta) så gick det ganska snabbt att göra sig färdig till att se ut som en häxa...

Stina o Matte bjöd på underbar mat, en massa grillat kött, sallader, potatis och goda såser. Kidsen fick fingar och snorspagetti, yummi...














Nu är det bingen som gäller. Jag ser fram mot att få en extra timme att sova inatt... Sweet dreams y'all!




Syskonkärlek...

Ida-Li kollar i sitt bäbisalbum och tar ur ett av korten där Alex sitter med henne i knät och hon säger till sin storebror: "Alex, häääär tyckte du om mig!"


Det är inte lätt att vara jobbig lillasyster...


När man får en timme extra...

Alex var lite hängig igår efter sin spruta o Mike tog en VAB idag, så helt plötsligt behöver man inte stressa iväg till skola nu på morgonen. Så en frukost i lugn och ro blir det istället. Härlig fredagsstart...



Skitungar...

Att vara mamma innebär att pendla mellan eufori o ett behov av att ringa psykakuten o be de skicka en bil. Allra oftast är man djupt tacksam för att välsingnats med två helt fantastiska barn, men ibland, vissa stunder, är det som fan flugit i både mig o kidsen. Jag med ett tålamod HELT utan startsträcka och barn som snabbt som blixten tar efter mina beteenden och tonlägen, hamnar alltsom oftast i konflikter, allra helst en sekund innan vi ska åka till skolan (så att jag ska gå och ha ont i hjärtat hela dagen på jobbet och när jag kommer hem så ligger de änglalikt o sover, då vill man hämta första bästa snara och be dem om ursäkt o tacka för sig liksom). Idag när jag kom hem låg Ida-Li på hallmattan och väntade på mig och va nästa sprickfärdig av gnäll. Sen tjabbade vi lite för att några minuter senare ligga i soffan o lovebomba varandra till den mildaste grad.

Alex är inne i nån fas där allt måste svara med ett nej! Typ, nääe (inte bräkande som ett får utan hårt o kort). Allt. Om han så står i en snöstorm och jag säger "Oj, vad det snöar" så måste han svara "Näe, det gör det inte".
Vi hade en stor disskussion om Ida-Lis födelsedag där han hävdar orättvisan i att hon får men inte han. Jag påpekar att när han fyller år är det ju precis tvärtom. "Näe, det är det inte!" Sen bråkades det lite om det, för att en stund senare krypa upp i knäet och gosa lite.

Det är ett otacksamt jobb att vara mamma, men jösses vad det är värt det! Man vill slita sitt hår allt som oftast, men så fort man får ett liiiitet, liiitet ömhetsbevis i form av en kram från knubbiga armar eller en hand istucken i sin, då glömmer man alla inre meltdowns man precis haft.

De jäkla skitungarna har mig precis där de vill ha mig. Runt lillfingret. Men jag vinner.

För hela mitt hjärta är fyllt utav dem...





Mitt vackraste...









Medan jag städar...

... så lyssnar jag på bra musik. På repeat idag går den här:


http://www.youtube.com/watch?v=MLIWv-jDrYc





Höstruskeftermiddag

Jag sitter o njuter av en kopp thé och mina egna hembakade bullar (hurra, vad jag är bra!). Båda kidsen har kompisar hemma och jag har passat på att rensa ur tvättstugan på sommarskor och tunna jackor. Är det nåt den här familjen behöver så är det mer förvaringsmöjligheter. Vi kan inte bo fyra personer tillsammans som alla älskar skor och kläder och inte ha bättre förvaringsutrymme. Maj Gadd vilka i-landsbeskymmer, men va fan det är beskymmer det med...

Snart ska jag ta mig an en monstertvätthög och vika in den. Jag är asbra, skulle kunna säga världsbäst, på att ignorera tvätthögar, men idag är jag inne på min tredje o sista lediga dag denna veckan så nu måste jag. Annars blir jag hängd i ögonfransarna av Micke (som i 99,9v% av fallen är den som viker tvätt) skulle jag tro. Jag skulle inte klandra honom.




Gud vad jag ser bra ut...

...för min mamma har varit här och putsat våra fönster, så nu ser vi ut igen. Köksfönsterna var fulla med bakpulver sen Alex gjort bakpulverbomber härom dagen. Tack snälla mamma!

Jag har haft en superlugn dag idag. Jag var i och för sig hos tandläkaren och torterades i morste och har fortfarande så himla, jävla ont, men det ska gå över om ett par dagar sa hon. Fick nån gel som jag ska tvätta med. Sen va mamma var här o lunchade och kunde som sagt inte låta bli att putsa våra mer än lovligt skitiga fönster. Båda kidsen har haft kompisar här i eftermiddag, så jag har mest legat o slappat, så skönt. Ikväll har vi varit på Alex´s judoträning och kollat. Nu ska vi koka thé och kolla på "Halv åtta hos mig". När kidsen somnat ska jag kolla på nån bra film. Oh what a nice day this is...



OOOOONT!

Fy faen vad ont jag har i käften! Jag har fått nån inflammation i tandköttet där min visdomstand sitter. Har sen igår eftermiddag käkat alvedon var fjärde timme och trots det har jag vaknat flera gånger inatt av att det gör så jävla ont. Blir till att ringa tandläkaren och be om en akuttid, för jag har hög smärttröskel, men det här tar priset, plus att jag börja likna en hamster över ena kinden.

I do not look forward to this...



Nu är det jul igen!

Tja, vad säger man? Jag blev vansinnigt sugen på julbord. Så det fick bli en lightvariant.











I feel the flu chasing me...

Ligger i soffan med en filt o två täcken över mig, fryser som en hund o halsen ömmar. Jag har försökt fly den där influensan alla verkar ha runt om mig, typ sprungit snabbt som faen, men nu verkar fanskapet hunnit ifatt mig. Passar ju bra att jag är ledig i tre dagar...





Raggisar på






Nu åkte fan raggsockorna på. Svenakallt är det ju.

Nu: Veckotvagning av två barn.

Snart: Ensam mamma söker. Det är Alex söndagsfavvoprogram.

När barnen lagt sig: Film, godis, kex och ost.



What a night!

Gud så roligt vi hade igår! Ingen brann, bara himla, himla roligt! Världens bästa kollegor har man ju...





















Jag steker isterband!

Klockan är åtta på morgonen och jag steker isterband. Gårdagens hämtmat resulterade i no matlåda och jag kan lova att jag är mer än milt trött på de lunchrestauranger runt jobbet, så idag blir det potatismos med isterband och lingonsylt. Very gott!

Nu ska jag åka o jobba lite och ikväll blir det middag med jobbet. Hoppas ingen får för sig att göra eldkonster ikväll oxå....



Mini-Me and Me...

Eller: Äpplet faller inte långt från päronträdet...









Leos o fredagsmys

Leos blev riktigt mysigt. Kidsen hade superskoj, de lekte sig röda om kinderna. Ida-Li och kompisen Emma lät sig ansiktsmåla sig oxå, två små söta lejon blev de.

Efter Leos åkte vi och handlade på City Gross och Mike kom dit efter jobbet. Trots fredagshandlingen blev det hämtmat från Spice & Rice. Tre nr 13 och vegetariska vårrullar.



























Jag veeeet! Jag är 35 år (and proud of it), men kolasnören efter choklad är mitt absoluta favoritgodis och har ni inte testat att suga i läsk i dem så att de blir lite geggiga i mitten, så säg inget förrän ni gjort det! Det är såååå gott!








Fritt val!

Hämtade barnen efter skolan och deklarerade att de fick bestämma helt vad vi skulle göra i eftermiddag. De skrek "Leos" i kör. Hade jag inte riktigt räknat med, men en mamma med dåligt samvete över att hon jobbar för mycket är en mycket medgörlig mamma så Leo it is. Lyckligt vis hittade de vars en klasskompis så de har det hur kul som helst och jag sitter i en soffa med datorn i knät och en fika på bordet framför mig. Man kan ha det värre.



God Morgon!

Det är fredag!! Ett par timmars möte på jobbet, sen är det freeedagsmys!



Jessan är schleten....

...och  i stort behov av en massage. En lång, typ en maratonmassage. Det finns väl? Så lång att det där hålet man lägger huvudet i gör ett permanet märke i ansiktet. Guuud, vad jag behöver en sån massage. I morgon ska jag boka in en sån. Belive me, I will!

Snön ja. Den kom. Vad härligt att köra bil med sommardäck i nysnö. Eller inte. Hade åtminsstone en näradödenupplevelse på väg till jobbet i morse. Nu ska det genomlidas 6 (oh dear God) månaders helvetsskap. Jävla påhitt, vintern... Kan man inte bara få trycka fast forward och vara framme vid vår igen. Eller nä. Jag vill inte gå miste om en enda dag i mina finas liv. De är allt o Mike grädden på moset. Vintern ska genomlidas och jag gillar den inte. Jag hatar o frysa och Mia Skäringer sa det så bra i sin blogg idag:

 "Fan vad jag hatar att frysa. Tar för mycket energi. Livslust. Som en damsugare som suger ur all glädje ur magen. Jag ledsen av att frysa. Introvert. Svårare än vad jag redan är. Överkänslig. Dum."

Men. I morgon är det fredag och jag får gosa med mina små. Det är fan inte fy skam...


Dagens varmihelahjärtat...

...är när man kommer hem helt slut efter en 10 timmars arbetsdag och hemfärd på cykel i hällregn med iskall, jättevass snö i, får sätta sig jämte sängen och se två änglar sova... Det värmer hela min existens. Som jag älskar de små huliganerna och aj vad ont det gör i mammahjärtat när man inte har varit hemma och träffat dem mer än en halvtimme i morse. Jag längtar till fredag eftermiddag då jag ska få gosa ordentligt och fredagsmysa med dem på riktigt för första gången på en månad.

I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday, I don't care about you
It's Friday, I'm in love....




                                                              




FK are NOT my friend!

I ett tidigare inlägg undrade jag om Försäkringskassan o jag skulle bli nya BFF. Ja vet med säkerhet nu. Svaret är ICKE! En tjej som heter Nehir på FK i Örebro och jag har idag klurat ut detta. Hon beviljar inte mina två sista veckor som sjukskriven. Hon tycker jag var arbetsför då, att jag inte hade någon anledning att vara hemma. Hon tyckte att deras läkare (som jag aldrig träffat) visste bättre än min läkare sen tio år. De anser att man med ett aktivt skov i Mb Crohn är sjuk i 4-6 veckor, inte en minut längre. Har man dessutom blodbrist o järnbrist spelar det ingen som helst roll. 4-6 veckor! Att jag trots allt var sjukskriven totalt 6 veckor verkar inte hon inte ha uppmärksammat. Jag borde börjat jobba efter 4. Hon tycker inte hon hade tillräckligt med underlag för att godkänna de två sista veckorna. Min läkares beskrivning på mitt läkarintyg har ingen betydelse, tydligen. Försäkringskassans EGNA läkare vet bättre. Nästa gång jag hamnar i skov ska jag ringa deras 0771-nr o be o få träffa deras eminenta läkarteam, de verkar vara specialister på Morbus Crohn. Och så härliga på att "ta folk". Så medmänskliga...

Jag har haft min sjukdom i 10 år, de enda gångerna jag har varit sjukskriven för den var när jag fick min diagnos (var då riktigt dålig) och när jag operarade bort en bit av den tarmen för sju år sen. Jag kämpar stundtals jävligt mycket för att den inte ska påverka mitt dagliga liv. Jag är ständigt rädd för att bli så sjuk att jag inte kan jobba. Jag är inte en "sån" som tycker om att inte arbeta. Mitt jobb betyder mycket för mig. Därför gör det mig jävligt arg o lika ledsen att när man för en gångs skull inte orkar kämpa och med dokumentation inte mår bra så sitter det människor i Örebro som anser att jag minsann är en slapp jävel som borde ta mig i kragen och gå till jobbet, trots att jag inte orkar gå mellan sängen och duschen och inget hellre vill än att vara på jobbet o tjäna pengar...

Än är inte sista ordet sagt. Nehir och jag kommer talas vid igen, antagligen kommer inte beslutet hävas, men jag ska då i alla fall önska henne sju sömnlösa år och säga henne vad jag tycker om anonyma läkare i Örebro...



I´m a bad mom!

Ida-Li tog ett  bad innan och jag dröser i ganska mycket olja i vattnet för att hon är så jäkla torr. När badet va färdigt så släppte jag ut allt vatten innan jag tvättade håret på henne. Hon hatar att få vatten över huvudet och när jag kom med duschen så skulle hon försöka komma undan och hal som en tvål for hon runt i badkaret som en skalbagge på rygg, helt hysterisk. Synen var så rolig att jag skrattade så tårarna sprutade medan hon grät på riktigt. I´m a bad, bad mom...



...o sen kom brorsan...

... o jag fick riktigt motstånd och skitungen vann på riktigt (för nä, Ida-Li vann inte på riktigt, he he...). Dock vann jag med 3-2 i matcher, oh yes, high five!!


Lördag kväll....

... o jag ligger i sängen o spelar fyra i rad med den finaste tjejen i världen...





Dagens aha!

En av de stora gåtorna är nu löst! Nu vet man när männen tänker som bäst? Efter många års forskning har man äntligen kommit fram till hur det ligger till. Alla resultat tyder på att mannen tänker som bäst under ett samlag. Varför undrar man? Jo, det hela är faktiskt ganska enkelt. Då är kabeln kopplad till huvudatorn där all intelligens finns...!!




Bullbak o besök av syster Yster...

Jag kände för att baka idag o det blev snullebullar, som det heter i vår familj.




Molly alias Lindauppidan...






Min mage? Bulldeg?



Småtjejerna i full fart!



Resultatet! Mucho goda!


Jessica + Städning = Sant

Jag gillar ju att städa. Det är tydligen ömsesidigt...







Mission impossible...

Vi har mycket saker. Som vi inte använder. Som vi bör slänga tycker jag, vissa andra, not so much. Hur som  helst gillar jag att ha saker men de ska helst inte synas. Jag vill gärna hänga undan jackor som inte används, packa ner gamla saker i kartonger, unt so veiter. Vi har alltså en hamster och en gömma under mattan. Detta resulterar i  att våra förråd ser ut som följande...






Nu finns det inget "efterkort" men det blev ganska bra till slut. Det blev ett knökafullt lass till tippen i alla fall. När vi ändå var ute i det fina vädret så passade jag o Ida-Li på att klippa gräset, räfsa och göra fin på baksidan och med pappas hjälp sågade vi ner lite av häcken oxå.

Ida-Li agerade trädgårdsassistent och räfsade upp gräset och slängde gamla växter och buskar.





Sååå duktig var hon. Sen hade hon fyllt på med för mycket i "varasnällochduktigbägaren". För strax efter cyklade hon hem till en kompis som bor på andra sidan av den "stora" vägen utan att säga till. Trots att jag sa till med argamammarösten så gjorde hon om precis samma sak en stund senare igen. Minnet var ur fuktion, typ. Så nu har Loppan cykelförbud i morgon (det allra värsta tänkbara, nu är jag inte världens snällaste mamma längre).

Vid middagsbordet lyckades hon ändå tindra med ögonen och va såhär sockersöt (trots skitgrislooken)...




Till middag idag hade jag gjort stek, vilket alltid brukar sluta med att min fina, välartde son slickar tallriken. Idag var inget undantag...




Nu sover de sött och jag ska nog oxå ta o dejta mr Blund snart.


God Natt!


Jag äro en stolt moder!

Idag var det utvecklingssamtal för Alexander tillsammans med hans fröken. En redan pinsamt stolt mamma blev ännu mer stolt under samtalet. Allra mest för att han utmärker sig som en bra kompis och som skapar trygghet i klassen. Sen är det klart att han gör mig stolt genom att vara en duktig elev och som hade visat att han minsann har en läshastighet och läsförståelse som de som går i sexan. Duktiga, duktiga Alexander!








En stund i solen.


Idag var vi på utomhuskalas för mina brorsbarn Meja o Oliver. Korvgrillning o kel med djur, ja för alla utom Ida-Li som har minst tio meters säkerhetsavstånd från allt vad djur heter...







Meja 7 år!





Oliver, Bosse, Bojje 5 år!










Dagens citat...


"Det är bara att flyta med och inte fundera så jävla mycket. Jag tror jag snart är igenom flaskhalsen. Vissa passager i livet är jävligt trånga. Och man ser nästan inget ljus men så plötsligt när hjärtljudet håller på att sjunka så splash är huvudet ute. I guess typ pånyttfödelse. Jag tror jag snart ska ta mitt första andetag. Öppna ögonen och se från början. Renare. När alla oväders moln nu börjar skingra sig. Det är så vackert när det spricker upp. Rosa, turkost och guldskimmer i det våldsamt svarta. Sol som lyser i rödgråtna ansikten."

Mia Skäringer är min Gud. Hon verkar vara så klok och så ofta hennes ord får att må bättre bara genom att känna igen sig. "Vissa passager i livet är jävligt trånga". Åh jo, det är de. Ibland krävs att man kryper på knä med pannlampa. Riktigt så trångt är det inte nu, men sådär, lite trångt, att man får huka sig lite för att inte slå i huvudet...

Jag älskar mitt jobb. Det inspirerar mig och utvecklar mig hela tiden och det triggar mig på ett bra sätt. Dock har jag långa, sena arbetsdagar. Som i sig innebär att jag alltför sällan är hemma hos barnen på kvällarna och som snabbt som en elchock ger mig dåligt samvete i mina höga mammaambitioner. Ovanpå det vill jag vara en bra flickvän, syster, vän och dotter oxå. Helst inte bra, utan bäst! Jag vill inte göra något halvtaskigt. 100% hela tiden. Hur gör man det liksom? Kan man? Mest troligt, inte. Ibland får den vetskapen mig svårt att andas och undra vad jag gör för fel, vilka val jag borde tagit men inte gjorde.

Jag vill ha en energikälla, en plats där jag tankar eller rent av receptet på hur man beter sig. Hur gör man för att göra karriär och samtidigt vara supermom och dessutom kåt, glad och lycklig? Sitter nån inne på vetskapen vetenskapen så för helvete ge dig till känna!

Under tiden läser jag Mia Skäringers blogg och suger åt mig av hennes kloka ord och hoppas att det snart säger "splash" för mig oxå...





Vi har en skojare i familjen...

I wonder who? Det är bara ett barn som lärt sig skriva...





Morgon stund har guld i mund, eller jag är alltid uppe så jävla tidigt...

Mini-loppan väckte mig som vanligt strax efter sju o ville som vanligt ha frukost helst i samma sekund. Så nu ligger vi under duntäcket nere i soffan och äter frukost o dricker thé. Ganska mysigt om jag ska va ärlig. Killarna sover, bara vi tjejer vakna.

Igår va en skön lördag, vi var på kalas hos en kompis till Alex (vars pappa jag känner sen evigheternas evighet , säger jag över 20 år låter det som om jag är lastgammal och det kan jag väl få förneka, va, va ,va???) sen var det sedvanligt häng här hemma hos oss. Johan med kids och Stina o Matte med Didden o så vår lilla familj. Vi grillade vad som sannolikt är årets sista grill. Ungarna älskar dessa dagar/kvällar. Det låter som tjurrusning och asgarv hela tiden o det är ju härligt för ett mordershjärta. Jag älskar dessutom när vi är många runt bordet.





Idag är det ett nytt kalas och Ida-Li ska på gympa, utöver det tänkte jag göra så lite som möjligt. Söndag är ju vilodag...



Auoch...

Vi fick härom dagen ett jättesnyggt kyl o fryspaket till jobbet. Man lyfter o släpar rätt bra när man säljer vitvaror. Just detta skåpet var extra tungt. Och extra snyggt. Och extra dyrt. Full fart o sekunden senare ser jag ut såhär...





Detta är mitt lår.





Min arm.


Man skulle kunna säga att jag är lätt färgglad. Och skåpet påminner numera mer om mosaik...






Lördagsfrukost...

Lördag morgon kan vara den bästa tiden på hela veckan. Frallor, gott pålägg, frukt- och grönsaker, thé, juice och Smålandsposten. I love it!



Efter en låååång dag säger jag god natt!


Vernissage de Tellus!

Igår hann jag inte blogga alls, men jag var ju på vernissage på ett fiiint galleri igår, nämligen i Ida-Lis förskoleklass. De hade fint hösttema. Ida-Li visade stolt runt mig o de är faktiskt duktiga de små, eller så är det bara en mammas ögon som ser fantastiska alster i det här.











Tyvärr bjöds man inte på champange, men supergoda, svenska äppel!




Min lilla konstnär!









Cykeltur i vått och torrt.

Idag var det inte torrt, det kan jag lova...



Tacksam!

Jo, jag vaknade på taskigt fel sida i morse. Jag muttrade rätt rejält här hemma och barnen med känselspröt modell extra large kände av stämningen och stod givakt i hallen vid klockan åtta (I love them). Givetvis drabbas jag av akut dåligt samvete varje gång jag är så där ocharmig. Stackars barn, stackars Mike och stackars mamma som oxå brukar får ta del av Miss Not Charming at all. Jag ber kollektivt om ursäkt för det!

Väl på jobbet och när det dåliga samvetet nästan precis ätit färdigt mitt innanmäte, får jag insikten som man alltid bör få bankat i huvudet när man råkar tycka synd om sig själv, vad fan har jag att klaga över? Inget, inget alls. Inget som har någon relevans i alla fall. Jag har mina fina kids, min fina man och ett roligt jobb och en massa annat. Jag är tacksam. Det är jag. Väldans tacksam. Note to self, ska bli bättre på att komma ihåg det! Det och att en gapig mamma är en tråkig mamma och ger mamman gigantiska samvetskval. Note nr two to self, kom ihåg det oxå! Var glad, var tacksam så blir allt jävligt mycket roligare!

Så en rejäl avåkning på fel sida i morse, visde sig bli en riktigt bra dag. Det är jag både glad och tacksam över...



Beware!



Jag vaknade på ganska så fel sida idag...



Kaloppsen puttrar...








Kanelbullens dag!

Det är visst kanelbullens dag idag, det måste ju firas... Jag är inte bara mamma, jag är målare oxå, så idag blev det inga hembakta, det blev köpebullar. Stora som dasslock va de!





















Besök...

Jag fick besök vid lunchtid. Han va inte jättepigg...







Ledig = Stora städdagen!

Idag är jag ledig, vilket innebär att äntligen får börja städa här. Mike har varit skitduktig i helgen o slitit tillbaka alla möbler, dessutom har han hunnit grundmåla Alex´s rum som jag slutfört nu på förmiddagen. På schemat står nu städa, skruva ihop skrivbord och måla färdig en hylla till Alex.


Städoutfit???







Skulle inte tro det, snarare såhär!






Not so sexy, huh?









Ikväll är jag oanträffbar!

Världens i särklass bästa serie (eller ja, i särklass bästa tillsammans med Friends) har haft premiär för sin sjunde säsong i USA och på tisdag är det dags här hemma i Svedala, MEN nu hittade jag två (två!!) avsnitt på min favvostreamsida, Ice Films! Så nu ska jag jobba lite o sen är raketfart hem och lägga sig med datorn i knät och bränna av båda två. Oh yes! Mc Dreamy, Mc Steamy, Meredith och resten av gänget, see you soon!







Nope!




Det gör mig absolut inget alls att jag missad Brolle igår. Absolut inget alls, varför skulle jag liksom?





Missing out!

Ååååh, det känns som om jag missar allt roligt denna helgen! Igår missade jag världens bästa tjejförfest hos min finaste Lena och därefter Ladies Night. Jag VET att förfesten skulle varit hysteriskt rolig att gå på, Ladies Night gör mig inte så mycket, men åh vad jag tycker det är tråkigt att inte få festa med mina bästa Cybermammor...
Idag är det tjejfest hemma hos Ulcan och eftersom jag är totalt slut efter en jävligt rolig men hektisk dag på jobbet (och för att Mike helt enkelt har bättre framförhållning än mig och såg till att förankra sin utekväll före mig) så blir det hemmakväll även ikväll. Visserligen med de jag älskar allra mest (och vi ska ha räkfrossa, mums), men jag känner ändå att jag missar en massa, massa kul denna helgen.

Nu när jag mår så mycket bättre är jag helt plötsligt supersugen på en riktig utekväll (förra helgen blev det ju bara en halv utekväll, kvällen brann ju inne så att säga, he he...)

Nu ska jag gå o skära upp en massa frukter och förbereda min o Alexanders räkfrossa! Hopp o Hej!


RSS 2.0